TEAMBUILDINGS

Wil je de banden tussen je teamleden nóg sterker maken? Neem dan Smoke and Fire in de arm en beleef samen een culinair avontuur.

Teambuildings

De ideale teambuilding? Die prikkelt je medewerkers of zakenpartners om nieuwe talenten te ontdekken, elkaar beter te leren kennen en vooral veel plezier te maken. Op zoek naar een teambuilding die jong en oud aanspreekt? Duik dan even in ons aanbod.
Oh ja: elke teambuilding neemt minimaal een halve dag in beslag. En je kan tijdens de teambuilding je dorst lessen in onze cocktailbar.

Teambuilding 1: Outdour Escape

Vindt je diensthoofd financiën overal vlot de weg? Lost je hr-medewerker elk raadsel in een handomdraai op? En zit er ook nog eens een handige harry in je team? Dan is de ‘Outdoor Escape’ jullie op het lijf geschreven. De beloning? Een heerlijk diner waar jullie gezellig natafelen.

Teambuilding 2: BBQ-battle

Twee teams van minstens zes personen nemen het tegen elkaar op tijdens de ultieme BBQ-battle. Onder begeleiding van een professionele grillmaster kruis je de BBQ-degens en daag je elkaar uit om de creatiefste gerechten op de rooster te toveren. Is de tijd verstreken? Dan beoordeelt een culinaire jury je gerechten op presentatie, smaak, garing en timing.
Mag het nóg wat spannender? Kies dan voor de formule met de mysteryboxen.

Teambuilding 3: Hunger Games

Nee, Jennifer Lawrence konden we niet strikken voor deze teambuilding. Maar ‘Hunger Games’ is wél gebaseerd op de gelijknamige film. Verwacht je dus maar aan een heus avontuur met pijl en boog. Hopelijk keer je heelhuids terug naar huis …

Teambuilding 4: BBQ-workshop

Wees gerust: jullie hoeven nog geen BBQ-ervaring achter de rug te hebben. Onze grillmaster past zich aan elk niveau aan en laat jullie kennismaken met nieuwe technieken en smaken. Maar hij wil jullie vooral een leuke dag laten beleven, zodat jullie elkaar op een verfrissende manier beter leren kennen.
Groepen zijn welkom vanaf tien personen. Als het nodig is, splitsen we grote groepen op. Maar wees gerust: elk team krijgt zijn eigen grillmaster, dus de kwaliteit blijft gegarandeerd.

Teambuilding 5: Spel zonder grenzen

‘Spel zonder grenzen’ staat voor actie, uithouding, coördinatie en samenwerking. Zin in een partijtje sumoworstelen? Of droom je ervan om je baas van een rodeostier te zien vliegen? Dan is deze zeskamp het perfecte idee.

Wil je je medewerkers op een fantastische teambuilding trakteren? Eentje om je vingers bij af te likken? Klop dan aan bij Smoke & Fire.