OpĀ  4 mei 2019 organiseert Smoke and Fire voor de 4de keer het “Meat and greet” bbq festival.

Als je van BBQ’en houdt, qualiteits vlees, gezellig buiten eten, Live Rock & Roll bands, Cocktails dan wordt dit een feest om niet te vergeten. Breng al je familie en vrienden mee en geniet samen met Smoke and Fire van geweldig BBQ event op een unieke lokatie.

Wil je erbij zijn en kunnen proeven van de heerlijke BBQ keuken, bestel dan op voorhand jullie BBQ gerechten. Hierdoor kunnen we u de garantie bieden dat u je favoriete gerecht kan proeven.

De Texas Style meat platter kan je enkel en alleen verkrijgen bij vooraf bestellingen. Voor grote eters is dit een haalbaar gerecht, kleine eters kunnen hier gemakkelijk met 2 van eten.

Deze gerechten zullen gepaired worden met Cock- en Mocktails verder zijn er ook verschillende bieren en frisdranken te verkrijgen.

19:00h
Opening van het BBQ Festival
20:00h

The Catsmokes

“De wijze waarop de 4 muzikanten rockabilly, Texaanse en Memphis ritmeblues, met Johnny Cash, boogie en country versmelten is gewoon klasse.”

22:00h

Roadhouse

Ontstaan uit de as van de legendarische “Pebbles” , besluit bassist Luc Gijbels een stevige blues-rockband neer te poten.

Binnenkort is het zo ver: Wereldrecordbbq.be Dismiss