GRILL ACADEMY LOCAL SPECIAL (BIG MEAT)

21 juli 2018

 

De Weber® Special Local Meat Grill Academy is geschikt voor alle fans van Weber barbecues en ook voor de toekomstige Weber fans. Geen klassieke barbecue op het menu, maar wel 5 grote stukken vlees die je altijd al eens had willen klaar maken. Wij tonen handige tips en accessoires die het bbq’n vergemakkelijken en barbecue genot click here krijg je er gratis click here bij.

  • Informatie over houtskool-, gas-, elektrische barbecues en de rokers
  • Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
  • Toepassen van het Weber® Gourmet Barbecue System (GBS)
  • Nuttige tips voor het grillen op een Weber barbecue

We starten steeds stipt om 15:00h. en proberen steeds te eindigen om 20:00h.
We zullen samen 7 mini gerechten klaarmaken.

Inschrijvingen

HET MENU

  • Burned ends buikspek
  • Vitello Tonato
  • Lamsschouder zuid-Afrikaans
  • USA Prime aan het spit
  • Beef DINO Ribs